Известие

Collapse
No announcement yet.

Появиха ми се чертички на екранчето за изминати километри

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Появиха ми се чертички на екранчето за изминати километри

чертичките са неправилни разни крижи такива...но се появиха изведнъж на малкото екранче където показва километрите и температурата... кажете как да ги премаха...пробвах вече с махане на клемите на акумолатора...но пак са там....

Ами една от причините е лош контакт между двете части на уреда (дисплея и платката с електрониката) - трябва да се разглоби и да се види и да се почистят контактите със спрей. Само трябва да се внимава, че те са дълги като игли и после при поставянето много внимателно, да не се подвие някой. Другия вариант е да е заминал някой от буферите, които упрвляват сегментите на дисплея. Тогава по-добре си търси друг, втора ръка. При нашите уреди няма лентов кабел, който обикновено е в основата на подобни проблеми.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Коя година е колата , преди или след 2000. Зелени цифри на тъмен фон или черни цифри на зелен фон?
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

99година е... залени цифри на бял фон

Comment

и аз имах същия проблем но при -18 градуса навън седя така с чертичките дисплея докато се стопли навати се оправи от самосебе си ,но колкото по студено беше толкова повече чертички
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Щом не ти се размазват цифрите е добре. Аз заради тая работа сменях целия километраж. Дано при теб се оправи от времето.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

дано

Comment

чертички

имах абсолютно същият проблем тази зима (не че е свършила де) и проблемът беше -30те градуса. карах 20тина минути и се оправи.
                Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

Comment

Working...
                X